Friday, December 02, 2011

Reclame-advertisment
SHITET
Banese ne fshatin Qeparo i Ri, buze detit ne lagjen Ngura. Banesa me dy kate me siperfaqe 215 m2. Kati lart perfshin 4 dhoma me banje seicila qe jane ne funksionim, si dhe verande 70 m2 .
Kati i poshtem me siperfaqe me sip. 40 m2 i pa ndertuar.
Banesa ndodhet 20 m mbi siperfaqen e detit, tualli me siperfaqe 600 m2, ndodhet para baneses dhe shtrihet deri ne vijen e ujit te detit.
Disponohet dokumentacioni i plote ligjor per pronesine.
Banesa shitet se bashku me truallin me cmimin e pa diskutushem 400.000 Euro

Foto
1- banesa dhe plazhi
2- plazhi i Qeparoit
3- Qeparoi i Ri, me lart i vjetr dhe me lart fortifikimi i Karosit.
4- Lagja ngura ku ndodhet banesa.

No comments: