Sunday, February 19, 2012

Oloi eimaste ellines

Ne jemi te gjithe greek. Imaste oli Elines.
Nga mas media u informuam per parullen dhe inisiativat neper bote ne alilengjiisi me Greqine. Sa te mundemi si individe do ta mbeshtesim, por me efektive do ishte pjesemarja e Shoqeates se Intelektualeve me qender ne Himare. Ta shikojme!?
Maksim Rapo  Himare

1 comment:

Anonymous said...

Maksi, kot pret nga "shoqata e intelektualeve (jo)himarjote. Ajo shoqate eshte dege e intelektualeve labe me dege ne Himare

Stefaneli