Sunday, March 18, 2012

SHQIPONJA E HIMARËS -SPIROS SPIROMILIOS

Sent by Prof. Dr. Priamos BOLLANOS

Priamos Bollanos [bollanospriamos@yahoo.gr]

http://www.scribd.com/doc/85805719
Click on the title to see the complete material in the scribde.

Ne nentor mbushen 100 vjet nga Clirimi i Himares dhe shpallja e bashkimit te saj me shtetin ame Hrqine, nga Arhigoi i saj Spiros Spiromilios.
Ndoshta do te ishte e aresyeshme ta kremtonin kete Jubile, duke organizuar nje sesion ose simpozium shkencor rreth kesaj teme. Koha me e preshtateshme gushti, kur te gjithe jemi me pushime ne Himare. Si date me e pershtateshme 12 gushtii, pervjetori i vrasjes se Aristotel Gumes.
Per kete Jubile kam pergatitur materialin.

Priamos Bollanos bollanospriamos@yahoo.gr


No comments: