Tuesday, April 24, 2012

Hapja e sezonit turistik ne Himare...


Perfaqeson nje shoqeate "Patriotike" Kuq e Zi, ultranacionaliste shqiptare. Endren e rilindasve shqiptare per shkeputje nga Turqia dhe mevetesine e saj u desh nderhyrja e Fuqive te medha para 100 vitesh dhe e botes mbare NATO para 12 vitesh qe te realizohej.
Sot kjo shoqeate pretendon se e ka bere ajo. (Tingellon pak ekstreme por duhet thene)
Se ku ishin keta trima ne koherat kur duhej treguar....
Sot me te madhe kerkojne" Shqiperine e madhe"
Para pak ditesh kryeministri shqiptar ne TV na dha nje mesim per vellezerit e nje gjaku, turqit.
Per me teper tha qe turqit i preferonin shume vajzat shqiptare!!!
Problemi eshte me ke do gezojme sivjet: me vellezerit e nje gjaku apo 100 vjet shkeputje nga kete vellezer!? Mendje Berisha japin pergjigje per keto pyetje.
Me te degjuar: Aleanca Kuq e ZI do hapi perfaqesim ne Himare. Nuk besoj se e ka te veshtire sepse dega e shoqeates "Laberia" me ne krye z. Irakli Gjicali do dije ti bej konak.

Me qe ra fjala ne debatin e hapur qe hapi z. Irakli lidhur me prishjet e "Paligjshme" ne Himare perse nuk ndihet?? Diku ne Blog qe prekej pa u menduar gjate ktheu pergjigje.
Maksim Rapo

No comments: