Saturday, July 07, 2012

“15 vjeçarja nga Epiri i Veriut shpallet Miss Shqipëria 2012”


15-Year-Old Student from Northern Epirus was Named Miss Albania 2012 20 2
2 ShareThis71

A 15-year-old student coming from Dropolis in Northern Epirus was appointed Miss Albania 2012. The beauty competition took place in the country’s capital, Tirana.

Cleoniki Deliyiorgi lives in Ioannina along with her family. Her father, Michael Deliyiorgis, has been sentenced for the deadly explosion which occured in 2008 in an Albanian laboratory. The incident took place in Gerdec, Albania. Due to the explosion, 26 men were killed while several others were injured.

Despite being quite young, Ms Deliyiorgi was allowed to take part in the competition. On the contrary, Greek nominees must be over 16 to participate in such contests.

Beautiful Cleoniki Deliyiorgi, who totally deserved this title, will represent Albania in the Miss Globe Contest 2012.

Nga Marianna Tsatsou

Greek Reporter

Një nxënëse 15 vjeçare nga Dropulli, në Epirin e Veriut, është përzgjedhur si Miss Shqipëria 2012. Konkursi i bukurisë u organizua në kryeqytetin e vendit, Tiranë.

Kleoniki Delijorgji jeton në Janinë me familjen e saj. Babai i saj, Mihal Delijorgji, është dënuar për shpërthimin vdekjeprurës që ndodhi në vitin 2008 në një depo shqiptare. Incidenti ndodhi në Gërdec. Si shkak i shpërthimit, 26 persona humbën jetën dhe dhjetëra të tjerë u plagosën.

Pavarësisht se është mjaft e re, zonjusha Delijorgji u lejua të marrë pjesë në konkurs. Në të kundërt, në Greqi duhet të jesh mbi 16 vjeç që të marrësh pjesë në një konkurs të tillë.

Bukuroshja Kleoniki Delijorgji, që e meriton plotësisht titullin, do përfaqësojë Shqipërinë në Miss Globe 2012.

No comments: