Sunday, December 30, 2012

Sταματήστε να βλέπετε παντού φαντάσματα και κόψτε το χασισάκι (από το Λαζαράτι) γιατί θα τα κάψετε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σας

http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr/2012/11/blog-post_1184.html 

 

Το εθνικιστικό πολιτικό κίνημα «Ερυθρόμαυρη Συμμαχία» διαμαρτυρήθηκε σήμερα κατά της συνάντησης που είχε πριν από ένα μήνα σχεδόν (!) ο υπουργός Εργασίας, Σπύρος Ξέρας, με τον βουλευτή Επικρατείας της Χρυσής  Αυγής κ. Χρήστο Παππά. 


Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία κατηγορεί τον (ελληνικής καταγωγής) Αλβανό υπουργό για πράξη προδοσίας κατά της Αλβανίας. Μάλιστα οι Αλβανοί εθνικιστές προχώρησαν ένα βήμα πιο πέρα καταθέτοντας μήνυση εναντίον του μειονοτικού υπουργού για προδοσία.
«Ο Σπύρος Ξέρας είναι εθνική ντροπή, η κυβέρνηση στέκεται στα πόδια της με προδοτικές πράξεις  Οι ψευτοπατριώτες που βρίσκονται στην κυβέρνηση πρόδωσαν την εθνική υπόθεση των Αλβανών, γι’ αυτό το 2013 θα φέρει μια "ερυθρόμαυρη" κυβέρνηση. Οι υπουργοί του Μπερίσα εργάζονται για τη διαίρεση της Αλβανίας, πωλούν τα θαλάσσια ύδατα και την εθνικότητα», δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας στα Τίρανα. 
Σύμφωνα με τους αλβανούς εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας, ακόμη και αν «οι υπουργοί της Αλβανίας είναι κατάσκοποι της Ελλάδας»,  τα «εθνική εδάφη δεν θα χαριστούν σε καμία τιμή και με κανέναν όρο».
Με λίγα λόγια η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θυμήθηκε μετά από ένα μήνα να αντιδράσει για την "συνάντηση" του Ξέρα με τον Παππά της Χρυσής Αυγής (δυο κουβέντες στα όρθια είπαν) και τον κατηγορεί για "εσχάτη προδοσία" και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό μας λέει πως οι ελληνικής καταγωγής υπουργοί της αλβανικής κυβέρνησης είναι "κατάσκοποι" της Ελλάδας, τι άλλο θα ακούσουμε! Σε λίγο θα φτάσουν σε σημείο να μας πουν πως ο Τάβος είναι υπέρ της συνεργασίας με Τσάμηδες και ο Ξέρας και οι λοιποί βρίσκονται στο ΔΚ του Μπερίσα για να κατασκοπεύσουν εκ των έσω τις κινήσεις τους... 
Εμείς ένα έχουμε να πούμε, κύριοι της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας σταματήστε να βλέπετε παντού φαντάσματα και κόψτε το χασισάκι (από το Λαζαράτι) γιατί θα τα κάψετε όλα τα κύτταρα του εγκεφάλου σας, αν δεν τα έχετε κάψει ήδη!
 

(RESPUBLICA on line) 

KEVA – organizata greke e spiunazhit antishqiptar, lidhje me politikanë dhe anëtarë të qeverisë së sotme


Auron Tare shkruan sot te Panorama, për KEVA-n, organizatën helene që është qendra e wspiunazhit antishqiptar. Ai ka zbuluar një dokuement të deklasifikuar nga arkivat amerikane për operacionet klandestine, ku rezulton se jo vetëm OPC, pararendësja e CIA-s, por dhe organizata të tjera. Njëndër to është organizata greke KEVA e cila në kohët e pasluftës ka pasur një aktivitet agresiv spiunazhi në Shqipëri. Objektivi i kësaj organizate është shkëputja e Jugut të Shqipërisë, për t’ia ankesuar Greqisë. Sipas Tares, kjo organizatë, mjaft aktive edhe sot në diasporën greke dhe brenda në Greqi mban lidhje shumë të ngushta me politikanë të sotëm shqiptarë dhe eksponentë të qeverisë shqiptare.
Tare ka ndër mend të shkruajë dhe të djelën tjetër më në dtaje për aktivitetin e kësaj organizate. Qeverisë shqiptare, më e pakta, i takon të dalë dhe të hedhë poshtë këto akuza që nuk i bëhen për herë të parë. Revista Java, pati nxjerrë lajmin e spiunëve ët një shteti fqinj në majat e karrierës e të politikës shqiptare. Dhe nëse qeveria aplikon metodën e ecjes përpara, ndërsa akuzat le të vazhdojnë nga prapa, a ka ndonjë institucion tjetër të shtetit shqiptar që duhet të flasë publikisht për këtë? 
K.C.
 

No comments: