Kush kerkon te largoje bustin e deshmorit te Gjuhes greke Aristotel Guma?

H προτομή του εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα

Procedeengs of The III Panhimarjot Conference -

http://www.himara.eu/adver/KHimariot/konferenca3_1.html

Llambro Ruci shvlefteson "argumentat" e Kristo Frasherit, Luan Malltezit, Shaban Sinanit etj

Le të thonë sa të duan Kristo Frasheri, Luan Malltezi, Shaban Sinani etj.se gjuha e parë në Himarë është shqipja dhe më pas greqishtja. E kjo është thënë qartësisht, por vendosmërisht, pa ekuivoke dhe duke e faktuar

Regjistrimi i popullsise-Presidenti Topi: presione nga qarqe ultranacionaliste

“Ndjeshmëria e madhe është sepse nga individë të qarqeve ultranacionaliste tentohet të bëhet një politikë presioni dhe deformacioni të një procesi që duhet të jetë nacional dhe ligjor” Presidenti la të kuptohej se ai ishte ishte edhe për deklarimin e lirë të etnisë dhe fesë

Ivanov: "ende në rajonin tonë qarqet ultranacionaliste veprojnë në dëm të vendeve të tjera".
(Shqip)

In contrast with 52-personality peticion, in the report of Europian Commission it is said that:

There is a lack of accurate data on minorities in Albania. This situation is expected to be addressed by the conduct of a population census in 2011, respecting international standards including the principle of free self-identification. This census will include optional questions on the ethnic origin, religious affiliation and mother tongue of respondents.

Pse nuk i jepet shtetesia shqiptare fortlumturise se tij Anastasios?

Lufta midis civilizimeve ne Shqiperi e gjen shprehjen ne luften frontale te qarqeve ateiste dhe antikrishtere qe perfaqesohen deri ne kupolen e shtetit per 20 vjet rresht dhe kontrollojne totalisht mediat.
S ipas raportimeve te ShIK-ut dhe shtypit, fondametaliste musilmane kane marre shtetesi shqiptare, kurse kryepeshkopi dekorohet nga Presidenti por ende nuk i ploteson kushtet per shtetesi megjthe qendrimin permanent prej 19 vjetesh ne Shqiperi !!!!


Wednesday, March 06, 2013

Αλβανοί, Ιρακινοί, Ρουμάνοι και Πακιστανοί έρχονται πρώτοι σε εγκληματικές πράξεις στην Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το 1998 μέχρι το 2012Ύστερα από αίτηση βουλευτών ο Υπουργός Δημό­σιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δέν­διας διαβίβασε στην Βουλή τα στοιχεία που τηρού­νται στη Διεύθυνση Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ για την εγκληματικότητα αλλοδαπών και αφο­ρούν την περίοδο από το 1998 έως και το 2012. Τα στοι­χεία δείχνουν τον αριθμό αλλοδαπών δραστών ανά την επικράτεια σε βάρος Ελλήνων και αλλοδαπών θυμάτων.
Από αυτά τα στατιστικά στοιχεία προκύπτει ότι η αύξη­ση του αριθμού των αλλοδαπών δραστών αυξήθηκε εντυ­πωσιακά μέσα στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με το σύνολο των αλλοδαπών που προέβησαν σε εγκληματι­κές πράξεις το 1998 να είναι 6.094 και το 2012 έφτα­σαν τους 20.265 αλλοδαπούς.
Προκύπτει, επίσης, ότι ο μεγαλύτερος αριθμός των αλ­λοδαπών δραστών, την περίοδο 1998-2012, είναι αλβα­νικής υπηκοότητας καθώς έχουν καταγραφεί 64.939 Αλβανοί δράστες, ακολουθούν οι Ιρακινοί, που τη συ­γκεκριμένη χρονική περίοδο έφθασαν τους 17.351 και οι Ρουμάνοι που έφθασαν τους 15.198. Ακολουθούν Πα­κιστανοί και Βούλγαροι, που φθάνουν τους 14.721 και 14.720 αντίστοιχα.
Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Κούρκουλας, διαβιβάζει στη Βουλή στοιχεία για τις ανα­γκαστικές και εθελούσιες επιστροφές στον τομέα της πα­ράνομης μετανάστευσης. Όπως αναφέρεται σε έγγραφό του, το 2012 επέστρεψαν οικειοθελώς στη χώρα κατα­γωγής τους 6.324 άτομα, μέσω του Διεθνούς Οργανι­σμού Μετανάστευσης, και ακόμη 4.207 με τη φροντίδα της ΕΛΑΣ Καταγράφηκαν δηλαδή 10.531 συνολικά οι­κειοθελείς επιστροφές.
Στο έγγραφο αναφέρεται, επίσης, ότι οι αναγκαστι­κές απελάσεις και οι επαναπατρισμοί παρανόμων μετα­ναστών για το 2012 ανέρχονται σε 6.827 και 4.207 άτο­μα αντιστοίχως.

Πηγή: Φωνή της Αμερικής

No comments: