Sunday, November 10, 2013

Samir Mane dhe monopolet Plazhi i Dhërmiut-si grabitet prona e himarjoteve

 Qeveria bllokon licencën e Samir Manes-por jo ate mbi plazhin e Dhermiut (Gazeta Dita, 10-11-2012

"...Me një vendim që mban datën 1 gusht të 2012, qeveria  Berisha i dha me koncesion Samir Manes plazhin e Dhëmiut dhe Plazhin e Perivollit, duke diktuar paraprakisht kompaninë e tij si fituese. Si subjekt kontraktues për zhvillimin e një projekti koncesionar në zonat plazh Dhërmi dhe plazh Perivoll, Këshilli i Ministrave ka përzgjedhur kompaninë “Eurokontakt”, sh.p.k. Kompania e  “Eurokontakt”, sh.p.k. është pjesë e bashkimit  të kompanive “Neptun” sh.p.k dhe “AE distribution” në pronësi të grupit “Balfin” të kontrolluar nga Samir Mane" . 

No comments: