Wednesday, December 25, 2013

jorgji HANXHARI

Δεκ 24 τις 8:42 π.μ.
Te nderuar miq,
Ju qe festoni Krishtlindjet, Ju uroj qe t'i kaloni gezueshem, me gjithe te dashurit Tuaj dhe Jezu Krishti, uroj, qe t'ju dhuroje lumturi te perhereshme.
Ndersa,te gjitheve, se bashku,Ju uroj qe, Vitin e Ri 2014, ta kaloni me shendet te plote, me lumturi e harmoni ne familjet Tuaja dhe me suksese te gjithaneshme ne pune e ne jeten Tuaj dhe te te dashurve Tuaj!
                               Perzemersisht,miku Juaj,Jorgji HANXHARI

No comments: