Friday, July 04, 2014

Rruga qe lidh Dhermiun me plazhin do sherbeje ne dimer per dhenien e provave per te marre patenten, shtylla dhe pengesa te tjera parashikohen te instalohen se shpejti vec atyre egzistuese


No comments: