Monday, October 06, 2014

“Cështja Himara” sjell në Tirane grupin e Kongresmeneve Amerikane

  see http://smarkos.blogspot.gr/


                               Kongresmeni Republikan Gus Bilirakis me pjestare te Komunitetit Himariot te USA


ME KONTRIBUTIN E LOBIT HIMARIOT TE USA

TRE KONGRESMEN AMERIKAN DO TE KRYEJNE NJE VIZITE PUNE NE 11 TETOR NE TIRANE: "CESHTJA HIMARA" NE FOKUS

Rep. Gus Bilirakis (R-FL) Rep. Gregory Meeks (D-NY) dhe Rep. Jack Kingston (R-GA), takime intesive ne Tirane


Kongresmenet amerikane vizitojne  Shqiperine, pas shqetesimeve te Ndarjes Territoriale, ku Himara, kundershtoi bashkimin me Komunen e Vranishtit

Kongresmeni Republikan Gus Bilirakis i njohur si mbeshtetes i Lobit Grek ne Shtetet e Bashkuara, kryeson delegacionin amerikan ne 11 Tetor, takime ne Tirane me Kryeministrin Edi Rama, Kryepeshkopin Anastas, politikanin Vangjel Dule, Omonia etj. Ne takim edhe perfaqesues te Komuniteti Himariot dhe nga disapora

Me "kembenguljen" e kryeministrit Rama, devijohet vizita e planifikuar e kongresmeneve amerikane ne Himare

No comments: