Monday, October 06, 2014

Shoqata Bregdeti njofton

                                         Njoftim.
Me date 4 tetor 2014 u be ne Tirane mbledhja e zgjeruar e shoqates Bregdeti pas doreheqjes se dhene nga kryetari Niko Nesturi.
Mbledhja pasi degjoi raportin mbi veprimtarine e shoqates gjate viteve ndaloi gjate mbi punen e bere nga shoqata, ndryshimet qe duhen bere si dhe veprimet qe duhen ndermarre per gjallerimin e punes se shoqates ne kuadrin e ndarjes se re administrative dhe zgjedhjeve te ardhshme lokale.
Pas ketyre diskutimeve u vazhdua me zgjedhjet e reja. Kryetar i shoqates Bregdeti u zgjodh juristi me pervoje nga Qeparoi dr. Jorgo Dhrami. Nenkryetare u zgjodhen Prof. Priamo Bollano nga Himara, z. Mico Zhupa nga Qeparoi dhe A. Gjoka Nga Borshi.

No comments: