Saturday, November 25, 2006

Aleanca e pjeseshme e PBDNJ me PD

Data e Publikimit: 24/11/2006 (Zeri i popullit)

Autori i Lajmit:
K.D.
Tiranë- PBDNj, edhe pse anetare e koalicionit qeverises, do te dale ne zgjedhje e vetme, por do te kete nje marreveshje te pjesshme me PD-ne, e cila nuk eshte nenshkruar ende. Duke kerkuar bashkepunim me te dy kahet e politikes shqiptare, kryetari i kesaj partie Vangjel Dule, deklaroi ne mbledhjen e keshillit te pergjithshem drejtues se ne keto zgjedhje do te fitoje 30 % me shume se ne ato te 2003. Zerat kritike per zgjedhjet lokale brenda koalicionit nuk kane munguar, duke iu bashkuar argumentave te opozites dhe duke kërkuar një bashkëpunim edhe me të për këto zgjedhje vendore

No comments: