Wednesday, November 22, 2006

Qarkorja per levizjen e emigranteve me rastin e festave.

22/11/2006 09:20

Ministria e Rendit Publik ka dhene nje qarkore, qe u jep mundesine emigranteve, te vizitojne me procedura te thjeshtesuara, atdheun e tyre, me rastin e festave te fundvitit.
Sipas kesaj qarkoreje, te gjithe shtetasit e huaj, qe kane leje qendrimi ne Greqi dhe kane bere kerkese, per vajtjen ne vendin e tyre, per festat e fundvitit, te gjithe ata qe kane leje qendrimi te skaduar, por qe kane bere kerkese per rinovimin e saj, si edhe personat homogjene, do t`i nenshtrohen procedurave me te thjeshta ne pikat kufitare.
Qarkorja eshte e vlefshme per periudhen kohore 15 dhjetor deri ne 31 janar 2007.
Per me teper informacion te interesuarit mund te komunikojne ne telefonin, 210-6977182 ( Drejtoria e Emigranteve, Shtabi i Policise Greke).
http://news.ert.gr/

No comments: