Wednesday, December 13, 2006

Bashkia e Tiranes promovon projektin “Internet falas per te rinjte”

Data e Publikimit: 12/12/2006

Autori i Lajmit:
L.M
Bashkia e Tiranes ka promovuar sot nje tjeter projekt, i cili ka te beje me ofrimin falas te internetit per te rinjte. Promovimi i ketij projekti eshte bere ne sheshin para Qendres Kombetare te Kultures, ku kreu i Bashkise, Edi Rama, u shpreh se pemes teknologjise se re te rinjte do te aftesohen qe sfidat e se ardhmes t’i perballojne me pune te kualifikuar. Nëpërmjet shërbimit të Internetit Wireless (pa kabell dhe antene), të rinjtë do të mund të navigojnë në internet duke siguruar kështu aksesin në informacion në çdo orë të ditës apo të natës. Rama tha se projekti ‘Internet falas’ do te shtrihet ne te gjitha parqet e kryeqytetit si dhe ne biblioteka.

No comments: