Thursday, December 07, 2006

Shqiperia, vendi i pare ne botë per marrjen e rryshfeteve

Transparency INTERNATIONAL publikoi sot BAROMETRIN 2006.
Shqiperia eshte renditur ne kete raport vendi i pare ne bote per marrje rryshfeti . Studimi i kesaj organizate eshte bere gjate 12 muajve te fundit ne 63 vende te botes dhe rezultatet jane paraqitur sot njekohesisht ne secilin prej tyre. Sipas raportit gjyqtaret, mjeket dhe policia renditen nder kategorite me te korruptuara ne Shqiperi.

Shekulli Online

No comments: