Sunday, February 11, 2007

DEGA E SHOQATES BREGDETI NE ATHINE
SEKRETARI KICO QESARI
VOTONI PËR RUAJTJEN E TOKAVE TONA
VETËM BOLLANO KA DEKLARUAR SHFUQIZIMIN E LIGJIT 7501

Zgjedhjet vendore të 2003 sollën në krye të bashkisë z. Vasil Bollano i cili ka zbuluar gjithë abuzimet dhe grabitjet e tokave ne Himarë. Prandaj edhe këtë herë lufta elektorale kundër tij ka si bazë luftën midis himarjotëve të ndershëm dhe grabitqarëve të cilët janë ose kanë qënë pjesë e segmenteve të pushtetit dhe pak shërbetorëve të tyre nga zona e Himarës.

Vazhdon ne http://www.himara.eu/articles/019-al.html


No comments: