Sunday, February 11, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- NJOFTIM

Note : nepermjet contact@himara.eu erdhi mesazhi i poshtem qe po e publikojme

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο σύλλογος Χειμαριοτων «Χειμαρα» στην Αθήνα καλεί τους ψηφοφόρους να συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές στη Χείμαρρα στις 18-02-2007. Για την διευκόλυνση της μεταφοράς θα είναι διαθέσιμα λεωφορεία.
Τα λεωφορεία ξεκινάνε από το πεδίο του Άρεως, άγαλμα της Αθηνάς την Παρασκευή 16-02-2006 και ώρα 19οο. Δηλώστε την συμμετοχή σας στης.
Η επιστροφή γίνετε μετά στην Κυριακή η Δευτέρα. κατά βούληση
Δώστε την πρόσφορα σας για την Χείμαρρα με το ψήφο σας προς τον Βασίλη Μπολάνο, ο μοναδικός που θέλει η γη να πάει στο νόμιμο κάτοχο του

Τηλέφωνα επικοινωνίας 69 44908605
ειδικα κά για Κηπαρό 211 11 97 981

NJOFTIM
Shoqata “Himara” në Athinë fton votuesit të marrin pjesë në zgjedhjet lokale të datës 18-02-2006. Për lehtësimin e transportit do jenë në dispozicion autobouza falas vajtje ardhje.
Autobuzat nisen nga Pedio tou Areos, shtatorja e Athinasë të premten datë 16-02-2007 ora 1900 dhe kthehen të dielën dat 18-02-2007 ose të hënën, dt 19-02-2006 sipas mundësisë së secilit. Deklaroni pjesëmarrjen tuaj.
Kontriboni për Himarën me votën tuaj për kandidatin Vasil Bollano, kandidati i vetëm që është për abrogimin e ligjit 7501
Telefona komunikimi: 6944908605
Veçanërisht për në Qeparo: 211 11 97 981

No comments: