Monday, February 26, 2007

Te mbyllen zgjedhjet ne oren 18!!!!


18-02, ora 17. Ne qendren e votimit spile u krijua nje lemsh ne momentet kur po afronte ora 6 u pa se nje numur i votuesve duk do te mund te ushtronin dot te drejen e votes se tyre. Per kete ndihmoi fuqishem edhe Alma Llazari, e kunata e kandidatit te PD, z. Llazari, ndonse ligji e ndalon te jene ne komision te aferm t shkalles se pare me kandidatin. Ajo beri ceshte emundur te vonoje proceduren e zgjedhjeve

Por himarjotet nuk e hengren kete truk. Protesta e tyre u transmetua deri dhe tek ministrja e jashtme e Greqise, Dora Bakojani e cila ndremjetesoi per nje zhvillim norml te zgjedhjeve. Atehere nga KQZ ne Tirane vjen urdheri per te vazhduar zgjedhjet deri sa te votonte dhe personi me i fundit. Mbas kesaj situata u zhblokua. dhe per 30 mnuta mbaroi cdo gje.

Kurse ne Dhermi kjo strategji e pengeses se votuesve nga klanet antidemokratike zuri vend :nuk votuan rreth 150 vete.

No comments: