Monday, March 19, 2007

Sipas z. Mario Levendi {mario levendi [pentagramus2007@yahoo.com]}kemi pasur kete njoftim:
Te marten e ardhshme, 14.03.2007 ne vlore do te zhvillohet nje Gjyq ne Apel, sic na informojne nga Vlora patriotet tane nga Dhermiu. Gjyqi eshte ndaj pronave te grabitura prej firmave piramidale prej 1997 ne Dhrale (Megali Hora) dhe shperndare mafias politike te Shqiperise ndaj pronave te himarioteve konkretisht:....


Ju lutem te na sjellin informacion ne se u be ky gjyq

www.himara.eu

No comments: