Wednesday, May 09, 2007

Njoftim

Shoqata Atdhetare “Bregdeti”
Bashkia Himarë & Komuna Lukovë
Grupi Negociues i Konferencës Pan-Himariote


Njoftim

Shoqata Atdhetare “Bregdeti”, Bashkia Himarë & Komuna Lukovë, Grupi Negociues i Konferencës Pan-Himariote njoftojnë se më datë 19 Maj 2007, ditën e shtunë, organizon një miting sensibilizimi për çështjen e njohjes dhe kthimit të pronave në zonat turistike në praninë e tërë banorëve të bregdetit të Jonit.

Mitingu zhvillohet në sheshin kryesor të qytetit të Himarës duke filluar nga ora 12.00.

Himariotet jane të lutur të derdhin kontributet e tyre per aktivitetin në llogarinë e mëposhtme e “Komuniteti Himariot” në Bankën Alpha Credit Bank në Tiranë. Kodi SWIFT i Bankës është CRBAALTR.

Llogaria bankare e Komunitetit Himariot është:
në €. 020-4250-1100-6482
në US$. 020-0150-1100-4653
në Lek. 020-4650-1101-0242* Grupi koordinues për Himarën është krijuar me miratimin e Konferencës Pan-Himariote, e cila zhvilloi punimet në Tiranë më datat 16-17 dhjetor 2005. Në këtë konferencë, u përfaqësuan Himariotët që jetojnë në Himarë, në Shqipëri dhe tërë botën.

No comments: