Wednesday, May 16, 2007

Ανακοίνωση-Njoftim

O Πατριωτικώς σύλλογος «Bregdetι»

Δημαρχείο Χειμαπρας & Κοινότητα Λουκοβο
Η ομάδα διαπραγμάτευσης του Παν- Χειηιμαριωτικης συνέλευσης

Ανακοίνωση

Ο Πατριωτικώς σύλλογος «Bregdetι», το Δημαρχείο Χειμαρρας & Κοινότητα Λουκοβο και η ομάδα διαπραγμάτευσης της Παν- Χειηιμαριωτικης συνέλευσης ανακοινώνουν ότι το Σάββατο, στις 19 Μαΐου 2007 θα οργανώσουν μια συγκέντρωση με την παρουσία όλων των κατοίκων τις ακρογιαλιάς της Ιόνιο θάλασσας, για την ευαισθητοποίηση της υπόθεσης της αναγνώρισης και επιστροφής περιουσίων στις τουριστικές περιοχές

Η συγκέντρωση θα γίνει στην κεντρική πλατιά της Χιμάρας και αρχίζει στις 12.00 η ώρα.


Παρακαλούμε τους Χειμαρεους να καταθέσουν της συνεισφορές για ταύτη τη δραστηριότητα στο Alpha Credit Bank, Τίρανα. Ο κωδικός
SWIFT της τράπεζας είναι CRBAALTR

Ο αριθμός λογαριασμού της Χειμαριωτικης Κοινότητας είναι:


σε €. 020-4250-1100-6482
σε
US$. 020-0150-1100-4653
σε
Lek. 020-4650-1101-0242


* Η ρυθμιστική αμάδα για την Χείμαρρα έχει εκλεγεί από την Παν- Χειμαρριωτικη συνέλευση που έγινε ναι στα Τίρανα στις 16-17 Δεκεμβρίου 2005. Σε αυτή την συνέλευση υπήρχαν εκπρόσωποι χειμαρριοτες από αυτούς που ζουν στη Χειμάρρα, στην Αλβανία και στο εξωτερικό

Shoqata Atdhetare “Bregdeti”
Bashkia Himarë & Komuna Lukovë
Grupi Negociues i Konferencës Pan-Himariote

Njoftim

Shoqata Atdhetare “Bregdeti”, Bashkia Himarë & Komuna Lukovë, Grupi Negociues i Konferencës Pan-Himariote njoftojnë se më datë 19 Maj 2007, ditën e shtunë, organizon një miting sensibilizimi për çështjen e njohjes dhe kthimit të pronave në zonat turistike në praninë e tërë banorëve të bregdetit të Jonit.


Mitingu zhvillohet në sheshin kryesor të qytetit të Himarës duke filluar nga ora 12.00.

Himariotet jane të lutur të derdhin kontributet e tyre per aktivitetin në llogarinë e mëposhtme e “Komuniteti Himariot” në Bankën Alpha Credit Bank në Tiranë. Kodi SWIFT i Bankës është CRBAALTR.

Llogaria bankare e Komunitetit Himariot është:
në €. 020-4250-1100-6482
në US$. 020-0150-1100-4653
në Lek. 020-4650-1101-0242* Grupi koordinues për Himarën është krijuar me miratimin e Konferencës Pan-Himariote, e cila zhvilloi punimet në Tiranë më datat 16-17 dhjetor 2005. Në këtë konferencë, u përfaqësuan Himariotët që jetojnë në Himarë, në Shqipëri dhe tërë botën.

No comments: