Saturday, June 30, 2007

Declaration

Komentatoret e "Shekullit" ju dhane material njerezve medioker per t'ju kundervene historikut te Himares te paraqitur shkurt ne Guiden turistike te Bashkise se Himares.

Desherojme te informojme se komentet e tyre ne bloger Himara rreth Guides Turistike jane te padobishme sepse grupi i Blogger Himara as qe ka lidhje me bashkine dhe as ka material nga kjo guide ne Blogger . E vetemja gje qe na lidh eshte strehimi i reklames se bloger tek site-i turistik himara.eu (ku ndodhet dhe Guida e Bashkise) per te cilen blogger-Himara eshte abonuar. Keshtu cdo verejtje lidhur me permbajtjen e Materialit te Guides mund te drejtohet ne adresen perkatese
"Zyra turistike e Bashkise Himare" ose tek autoret e saj.
Grupi i Blogger Himara-Chimera
Ju falemnderit
Blogger Himara

No comments: