Sunday, July 01, 2007

Deliri i nje germe

Midis shume mesazheve qe erdhen ne adrese te blogut Himara vecojme njerin qe na u duk interesant se bashku me fotografine qe na u dergua -Reagimi rreth nje perkthimi te emrit te Gjergj Kastriotit ne guiden turistike te Himares me duket i drejte. Por kjo gje orthografike rregullohet lehte prej hartuesve te Guides. A mundet ndokush te rregulloje pamjen e kartolines ku dominon Minareja mbi Skenderbeun ? Kam pershtypjen se eshte bere nje zgjedhje e gabuar, nuk shkojne bashke keto pamje ne se duam me te vertete te nderojme heroin tone Kombetar dhe te mos tallemi me veten tone. Nje germe gjysem centimeter shkaketon termet ne opinion publik. Kurse pamja monstruoze e kartolines jo!!! Shume e cuditeshme
Stelio Papa

No comments: