Monday, July 02, 2007

"44 dite Teleblu"


Keto dite,vendosa ne blogun tim:
www.simbadi.com tekstin e plote te librit tim me kujtime "44 dite Teleblu" shkruar qysh ne 1998 dhe botuar te "Toena" ne vitin 2000.
Ne kete liber flitet per ngjarjet e "vitit te mbrapshte" ( 1997 ) ne Vlore si edhe per televizionin a atehershem "Teleblu" qe une pata themeluar.
Te interesuarit,mund ta lexojne librin te plote,ne:
www.simbadi.com
ose ne lidhjen me poshte:
http://www.archive-host2.com/membres/up/668643967/simbadi/44diteTeleblu.pdf
Miqesisht:
SIMBAD


Mon Web Site
www.simbadi.com

No comments: