Saturday, January 10, 2009

300 Policie pushtojne Nivicen,


Shekulli on line
Sarandë- Një operacion blic i forcave të rendit i ka bërë banorët e Nivicës që ta dorëzojnë përfundimisht Kakomenë dhe firma "Riviera" të fillojë nga punimet për ndërtimin e fshatit turistik. Pas rreth dy muajsh përballjesh midis banorëve, gjykatave, forcave të rendit, firmave ruajtëse private, si dhe firmës së ndërtimit që do të merret me fshatin turistik të Kakomesë, ka qenë vetë shteti që ka vendosur t'i japë fund qëndresës së banorëve duke dërguar mbi 300 forca policie në një operacion blic të përgatitur për çdo kundërshtim.

No comments: