Sunday, April 26, 2009

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

From: perdikis [mailto:dperdiki@otenet.gr]
Sent: Sunday, April 26, 2009 2:31 PM
To: 'dperdiki@otenet.gr'
Subject:

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 7μμ θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στην Αλβανική Πρεσβεία, Κηφισίας 244, Φιλοθέη.

Η συγκέντρωση που διοργανώνεται από την Ένωση Χειμαρριωτών πραγματοποιείται για να διατρανώσει την αντίδραση των Βορειοηπειρωτών και όλου του Ελληνισμού γενικότερα ενάντια στην καταδίκη του Δήμαρχου της Χειμάρρας και προέδρου της ΔΕΕΕΜ «ΟΜΟΝΟΙΑ» Βασίλη Μπολάνου από αλβανικό δικαστήριο σε φυλάκιση 6 μηνών, 3ετή στέρηση των διοικητικών του δικαιωμάτων και σε χρηματικό πρόστιμο σε μία πολιτική δίκη – παρωδία.

Καλούμε όλους τους Βορειοηπειρώτες και όλους τους Έλληνες γενικότερα να διαδηλώσουμε όλοι μαζί ότι οι αλβανικές μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν.

Καλούμε όλα τα Μ.Μ.Ε. να έλθουν και να ενημερώσουν την κοινή γνώμη για αυτά που συμβαίνουν στην Βόρειο Ήπειρο.

Καλούμε τον πολιτικό κόσμο να μας συμπαρασταθεί.

Καλούμε την Ελληνική κυβέρνηση να κάνει σαφές στην Αλβανία, φραστικά και έμπρακτα ότι αυτές οι πρακτικές δεν μπορούν να περάσουν.

Καλούμε την αλβανική κυβέρνηση να σεβασθεί τα μειονοτικά και ανθρώπινα δικαιώματα που απορρέουν από διεθνείς συμβάσεις και συνθήκες που και η ίδια έχει αποδεχθεί και υπογράψει.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7 μμ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ


1 comment:

Anonymous said...

Fovame oti mas doylevoyn. Ean pragmati tha eprepe na ginei kati, giati dhen aposirontai oi elines boyleftes apo to albaniko koinoboylio? Giati dhen bgainei ekso apo tin kybernisi o ypoyrgos to KEAD?
O Karamanlis simera paei praktika na enisxei to Berisha prin apo tis ekloges aneksartita apo tis krifes symbasei poy prokitai na ypograpsei.

o Stelios