Sunday, April 26, 2009

Click in the image to increase it

2 comments:

Anonymous said...

Po kur do behej ky tubim pse e veni sot per neser.Une dua te vij por si tja bej qe jam ne pune dhe smundem.Here tjeter gjithmone brenda mundesive lajmeroni disa dite me pare qe te behemi gati dhe te mbledhim dhe ne fshatin tone dhe te jemi ne krah te himarjoteve dhe te gjithe vorioepirioteve pasi jemi pjese e saj dhe ne.

akroqeravnos said...

Blogu Himara e vendosi lajmerimin sapo organizatoret derguan measazh me e-mail. Pra kjo eshte pergjejgjesi e organizatorve dhe jo e blogut. Per te shmangur keto lloj vonesah ju sugjerojme te komunikoni me kryetarin e shoqates se himarjoteve ose sekretarin (adresa e tyre gjendet lehte ne komunikimin qe ata kane derguar). Duke ju dhene atyre numrin e celularit tuaj, ata do te njoftojne me SMS disa dite perpara per cdo eveniment.

akroqeravnos@yahoo.gr