Wednesday, June 24, 2009

Η μετάβαση προς την Χιμάρα και η επιστροφή θα γίνει δωρεάν

Η Νεολαία Χιμάρας θα δώσει βροντερό παρόν στον αγώνα για τα δίκαια της Βορείου Ηπείρου
Η Νεολαία Χιμάρας, καλεί όλους τους νέους συμπατριώτες μας να βρεθούν στις 28 Ιουνίου εκεί που χτυπάει η καρδιά μας και να στηρίξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ (PBDNJ) με την ψήφο τους.

Οι ερχόμενες εκλογές είναι πολύ κρίσιμες για την Βόρειο Ήπειρο ειδικά μετά τον νέο εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε από τα δύο μεγάλα κόμματα της Αλβανίας με σκοπό να πληγεί η μειονότητα καθώς και την προσέγγιση της Αλβανίας με την Ε.Ε. στην οποία δεν πρέπει να είμαστε αμέτοχοι θεατές αλλά να την χρησιμοποιήσουμε για την προάσπιση των δικών μας δικαιωμάτων και συμφερόντων.

Η μετάβαση προς την Χιμάρα και η επιστροφή θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία που έχει μισθώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ και το ΚΕΑΔ . Σε συνεργασία με το εκλογικό κέντρο ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΚΕΑΔ της Αθήνας, η Νεολαία Χιμάρας καλεί όλους τους συμπατριώτες μας να επικοινωνήσουν με τα γραφεία και να δηλώσουν την συμμετοχή τους για τα λεωφορεία που έχουν δεσμευθεί από την Νεολαία Χιμάρας. Έτσι θα συνδυάσουμε την μετάβαση στα εκλογικά κέντρα με μία ευχάριστη εκδρομή προς την ιδιαίτερη πατρίδα μας, χωρίς την συντροφιά γονέων και άλλων πρεσβυτέρων.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου από το Πεδίον του Άρεως (μπροστά από το άγαλμα της Αθηνάς) στις 08.00 το βράδυ.

Δηλώστε άμεσα συμμετοχή μέσω του εκλογικού κέντρου ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΕΑΔ

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2105234056 & 2105234054
Ηλεκτρονική Επικοινωνία: [athina@omonoia.info]
Διεύθυνση: Πειραιώς 6, Πλ. Ομονοίας, Αθήνα (4ος όροφος)

No comments: