Monday, October 11, 2010

Gazeta "SOT" shikon filma me diversante

Ne vorbullen e shkrimeve te gazetave shqiptare qe kerkojne "mardhenie te mira" midis Shqiperise dhe Greqise rreshtohet edhe gazeta SOT.
Per gazeten ne fjale, i riu grek qe u vra nga polizia ne trazirat e 2008 eshte shqiptar. Edhe pse ne brendesi te tekstit thuhet se behet fjale per nje djalosh grek, ne titullin e artikullit gazeta si pa te keq thote komplet nje gje tjeter. Se ku mbaron "lapsusi" dhe ku fillon deshira e keqe, vetem gazetaret e shtypit shqiptar mund te na e thone.


1 comment:

Anonymous said...

gia na katalavainoume me ti exoume na kanoume!!!