Friday, February 04, 2011

Εκκληση για κοινή δράση για την απογραφή των Βορειοηπειρωτών στην Αλβανία


http://palmosbh.blogspot.com/
Η απογραφή του πληθυσμού στην Αλβανία και οι επομενες εκλογές οι οποίες πιθανόν να είναι και διπλές έχουν ιστορικό χαρακτήρα για το παρόν και το μέλλον της Ε.Ε.Μειονότητας, ανεξαρτήτως το που βρίσκονται τα μέλλη της σήμερα.

Προσοχή σε όλους, από τον απλό ομονίτη και έλληνα, έως και στους ιθύνοντες που έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη και κρίνοντε, να κάνουν το μέγιστο δυνατόν, ώστε να παραβρεθούμε όλοι, απολύτος όλοι, να δηλώσουμε την ελληνική εθνικότητά μας και να ψηφήσομε σύσσωμα για τους δικούς μας υποψήφιους.
Ποιοί θα είναι αυτοί οι δικοί μας, να το βρούμε πριν θα έρθει η ώρα αυτή, με την κοινή διαβούλευση όλων των φορέων πρώην και νυν, υπό την στενή παρακολούθηση και την συνεργασία καλής συνενόησης με το εθνικό κέντρο.
Μακριά από λονταρισμούς και τάσεις καρεκλοκενταυρίας.
Μακριά από άλλα κέντρα, γνωστά πλέον για τις δικές τους επιπροές και προτιμήσεις, οι οποίοι αν θέλουν να συμβάλουν και βοηθήσουν, ευχαρίστως να το κάνουν, αλλά με ανοιχτό τρόπο προς όλους.

Η Ελλάδα, για όσους υποτιμήσουν και δίξουν έλληψη ενδειφαίροντος, δεν έχει τίποτε άλλο να πράξει, από το να τους αφεραίσει, ότι σήμερα χαίρουν, από τα διάφορα επιδόματα και συντάξεις κλπ.
Είναι περισσότεροι από 180000 που έχουν Δελτίο Ταυτότητας ομογεννών, έλληνες και βλάχοι, δροπολιτες, βουρκάροι, χειμαριώρες και λιποί, με συντάξεις , επιδόματα, βιβλιάρια υγείας κλπ.

Ιδού λοιπόν η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.

Με απεριόριστη αγάπη και απετούμενο σεβασμό προς όλους

Κώστας Μακαριάδης
Τεως Βουλευτής "ΟΜΟΝΟΙΑΣ

No comments: