Sunday, March 13, 2011

Shoqata "Pioneret e Enverit" dhe shoqata te tjera patriotike nuk jane dakord qe minoritaret te deklarohen si te tille

Regjistrimi i popullisë, pas Vlorës peticioni mbërrin në kryeqytet

Shekulli Online | 12/03/2011

TIRANE- Pas Vlorës ka vijuar me Tiranën firmosja e peticionit kundër regjistrimit të popullsisë me bazë etnje dhe feje. Aleanca "Kuq e zi" vijoi mbledhjen e 20 mijë firmave në Tiranë, nën një interesa të madh të qytetarëve.

No comments: