Tuesday, April 26, 2011

Herakliu: Disa mendime per programet e Partive Politike dhe te Kandidateve te tyre per Kreun e Bashkise Himare ne zgjedhjet e dates 8 Maj 2011...

{Bej klick ne titull per te lexuar tekstin e I. Gjicalit, kandidat per kryetar bashkie}.
Kandidati per kryetar bashkie I. Gjicali ka shperndare ne internet programin e V. Bollano per 2003-2007 dhe 2007-2011 si dhe nje kritike rreth tyre. Cila qendron nga ato qe thuhen ketu?
Cili eshte programi i Goros, ende nuk ka nje publikim ne internet (ne se ka rekomandoni ku gjendet).

No comments: