Sunday, March 25, 2012

A eshte IrakliGjicali vazhdues i politikes enveriste ndaj Himares ?Ne shtese te shkrimit te z. Jani Llazari  drejtuar z. Irakli si "shoqeri civile"? Stema e Himares dhe konkluzion nga  mbledhja e djeshme e keshillit bashkiak (me te vogla se nuk meritojne..) po permend edhe nje veprim ,per mua te paregullt.
U hodh ne votim kalimi i ish godinave te ushtrise ne favor te Entit te Banesave Vlore. Shyqyr qe nuk u miratua nga keshilltaret. Pyes: Kujt ne Himare i intereson ky vendim? Askujt. Atehere perse shtrohet per votim? Qe troje te Himares tu kalojne ne favor ish ushtarakeve. Turp.
Deri me sot nje veprim i tille eshte refuzuar nga te gjitha Keshillat. Bravo
Po si eshte e mundur pas 20 vjet te shtrohet perseri ky problem. Ne vizionin tim as qe duhet trajtuar ndonjehere veprime qe cojne ne grabitjen e himarioteve, as ne mendje nuk duhen shpene e jo te hidhen ne tavoline.
Maksim Rapo

1 comment:

Anonymous said...

Maksi, titulli i njoftimit tend u vendos nga akroqeravnos
sShpreoj qe te mos me keqkuptosh
akroqeravnos@yahoo.gr