Thursday, March 29, 2012

Post by Stefaneli:
Stema e propozuar dhe aplikuar nga z. Gjicali synon qartazi te vendose ne qender Heroin Kombetar Shqiptar Gjergj Kastriotin, me fjale te tjera qe Himara nuk ka asgje te perbashket me gjuhen qe flitet aty. Pra nje forme e "kamufluar" per te ndryshuar me letra identitetin e Himarjoteve.
Lidhjet e Skenderbeut njihen edhe me Italine, madje ai ka derguar nje force ushtarake aty, por nuk dihet qe ndonje nga provincat italiane te kene dashur te vendosin ne stemen e tyre Gjergj Kastriotin. Hiqni dore nga marrezirat sa nuk eshte vone...

No comments: