Monday, April 16, 2012

Pashkë 2012 - Mesazhi i Kryepiskopit të Tiranës, Durrësit dhe gjithë Shqipërisë.


http://www.youtube.com/watch?v=5Ti8mALZd8c&feature=player_detailpage
http://www.youtube.com/watch?v=HHVIfRro45g&feature=player_detailpage#t=20s

No comments: