Tuesday, April 17, 2012

Piro Dhima te shpallet qytetar Nderi i Himares.

Duke mare shkas nga shkrimi i z. Qeparoi, propozoj qe ne bashkepunim me Keshillin Bashkiak Himare Piro Dhima te shpallet qytetar Nderi i Himares.
Shpresoj qe me ndihmen e z. Gjicali, i cili percjell zerin tone ne Bashkine Himare dhe me aprovimin tuaj, ky nder te behet realitet.
Maksim Rapo

No comments: