Wednesday, April 11, 2012

L A J M Ë R I M

KRYESITË E SHOQATAVE “BREGDETI” dhe "KOMUNITETI HIMARIOT”,
NJOFTOJNË TË GJITHË BREGDETASIT
NGA PALASA NË NIVIC-BUBAR se:

DITËN E PREMTE, DATË 13 Prill 2012, ora 11.00,

ORGANIZOHET NË SPILE– HIMARË TAKIMI MBARË- BREGDETAR, ME TEMË :
“KTHIMI I PRONAVE SJELL DREJTËSI, DEMOKRACI, PROSPERITET, PAQE SOCIALE,

ZHVILLIM & PËRPARIM”.

PJEMARRJA ME SUGJERIMET E VËREJTJET TUAJA DO TË NDIHMOJNË PËR ZGJIDHJEN E

ÇËSHTJES KONKRETE TE ÇËSHTJES SË PRONËSISË.

KRYESIA E SHOQATAVE “BREGDETI” DHE “KOMUNITETI HIMARIOT”


post by kjorgji@yahoo.com

No comments: