Thursday, May 01, 2014

Jamarber Malltezi qe prishi ne Jal shtepine e ngritur ne 1923 akuzon K. Kokedhimen

k
Nje objekt ka filluar te hedhe shtat ne epoken e Berishes (ne 2012). A eshte ky objekt ne perputhje me dy planet qe permend J. Malltezi? Nqs ky objekt i permbush kushtet e parashkruara nga dy planet e lartpermendura, atehere cilen pike te planit thyen objekti turistik i ngritur tek ish fusha e sportit Qeparo?
Nqs ky objekt nuk i permbush kushtet, pse u lejua nga Berisha? 
Nqs ky objekt nuk i permbush kriteret turistike te masterplanit, atehere pse Berisha permend ne menyre selektive vetem objektin e ndertuar ne fushe dhe nuk e permend kete objekt?

No comments: